ngeunaan Company

Ningbo Xingyu Imah Barang Co., Ltd. didirikan dina 2003 salaku manufactory husus piaraan feeder, Pancuran Caddy, Door Hook rak, Buah Basket Holder. Kami geus ngahontal kerjasama jangka panjang jeung loba pausahaan internasional. produk urang geus ngajual ogé di Amérika Kalér Éropa, Australia, Tenggara Asia sarta Mid-wétan. Perusahaan dadasar paling sateuacanna up-to-date Productions teknis

  • 20191106143551
  • 电焊
  • 抛丸
  • 仓储