за компанијата

Ningbo Xingyu Почетна стоки копродукции, Ltd е основана во 2003 година како специјализирана фабрика на Пет Внесувач, туш Caddy, врата Кука Rack, овошје кошница носителот. Постигнавме долгорочна соработка со голем број меѓународни компании. Нашите производи се продаваат добро во Северна Америка, Европа, Австралија, Југоисточна Азија и Блискиот Исток. основа на компанијата на повеќето однапред до-to-date продукции технички

  • 20191106143551
  • 电焊
  • 抛丸
  • 仓储