About Company

Ningbo Xingyu Ngarep Barang Co., Ltd. iki diadegaké ing taun 2003 minangka pabrik khusus Pet pakan, Shower Caddy, Door Pancing rak, Fruit Basket Holder. Kita wis ngrambah kerjasama long-term karo akeh perusahaan internasional. produk kita wis sade uga ing Amérika Lor, Eropah, Australia, Southeast Asia lan Mid-wétan. Perusahaan basis paling advance munggah-kanggo-tanggal Produksi technical

  • 20191106143551
  • 电焊
  • 抛丸
  • 仓储